Home | Confidentialitatea Datelor | Termeni si conditii

www.isamultimedia.ro www.isashop.ro Info IT Cautare Contactati-ne Abonare news Cariere

Cautam colegi de echipa. Oferim mediu de lucru dinamic, sustinem initiativa, dorim sa investim in largirea orizontului profesional si credem in avansarea profesionala. Depuneti CV-ul pentru unul din posturile libere si veti fi contactat de responsabilul cu resurse umane.

Puteti aplica pentru postul potrivit trimitand CV-ul prin  

e-mail.

Sau completati formularul de mai jos si veti fi contactat. Casetele marcate cu * sunt obligatorii.

Descriere post:

Prospectarea pietei pentru identificarea potentialilor clienti; dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti; promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu politicile companiei; conceperea ofertelor de produse si servicii; consilierea clientilor in alegerea produselor/serviciilor oferite; negocierea contractelor, supervizarea derularii contractelor; mentinerea unei bune relatii cu clientii deja existenti; realizarea obiectivelor stabilite de catre companie; realizarea documentelor interne specifice; intocmirea si prezentarea unui raport periodic al evolutiei portofoliului de clienti.


Cerinte post:

Cunostinte excelente de operare PC (Word, Excel, Internet). Experienta de minim 1 an intr-un post similar. Abilitati de comunicare si planificare. Talent organizatoric. Domiciliu in Bucuresti.


Oferta:

Salariul se negociaza in functie de experienta si nivelul de cunostinte.


Cariere

Inginer vanzari

ENGLISH ROMANA