Home | Confidentialitatea Datelor | Termeni si conditii

www.isamultimedia.ro www.isashop.ro Info IT Cautare Contactati-ne Abonare news Cariere


Relocarea efectuata necorespunzator poate conduce la deteriorarea echipamentelor/obiectelor, pierderea documentelor si intarzieri in reluarea activitatii. Reduceti costurile relocarii apeland la echipele specializate pe care vi le punem la dispozitie.


O operatie de relocare derulata corect presupune urmatoarele etape:


- Estimarea:

Se emite o oferta de pret bazata pe caracteristicile ce particularizeaza o anumita operatie de relocare: distanta intre locatii, inventarul faptic, particularitatile echipamentelor/bunurilor ce urmeaza a fi relocate, daca sunt necesare servicii suplimentare (de cablare retea, setari functionale, etc), personalul necesar pentru relocare, gradul de urgenta al relocarii si intervalul de timp in care se efectueaza operatia (zile lucratoare sau nu).


- Planificarea:

Presupune pregatirea in vederea relocarii, inventarierea si efectuarea unui plan strategic in care este specificat orarul relocarii. In functie de client, planificarea se poate efectua in functie de intervale orare, sau in functie de filiale, departamente, servicii, astfel incat activitatea clientului sa nu fie perturbata de operatia de relocare.


- Pregatirea locatiilor:

Este demarat procesul de demontare echipamente, ambalare, etichetare la vechea locatie.

Eventual, noua locatie este pregatita.


- Relocarea:

Are loc mutarea in noua locatie.


- Operatii post-relocare:

Acestea  operatii au loc la noua locatie: dezambalare, asamblare, pozitionare, verificare, curatare, eliminarea ambalajelor, etc.


Relocare

Transport:

Oferim servicii de transport mobilier, cu posibilitatea asamblarii/dezasamblarii. Costurile acestor servicii depind de volumul obiectelor, distanta intre cele doua locatii, tipul de cladire, etajul, numarul de persoane necesare realizarii transportului in conditii bune, serviciile suplimentare, etc.


Mai jos gasiti informatii orientative referitoare la costuri. Preturile sunt exprimate in Lei si nu includ TVA. Preturile se pot modifica, in functie de conditiile clientului. De mentionat ca preturile sunt date pentru zilele lucratoare, cu mentiunea ca in afara orelor de program  tarifele se dubleaza.


De exemplu:

Costul unui transport pentru mobilierul unei garsoniere (1 camera, bucatarie), de la un etaj superior (maxim 4), intr-o cladire fara lift = 500 Lei. Nu sunt incluse servicii de curatenie, asamblare, dezasamblare.

Despre transport

Despre relocare

Servicii - transport/relocare

ENGLISH ROMANA Cerere oferta

Inceput pagina ...

#top