CONDITII DE UTILIZARE

CONTINUTUL SITE-ULUI

PRETURILE PRODUSELOR SI SERVICIILOR, COMANDA SI LIVRAREA

PROGRAMUL DE LUCRU

DREPTURI DE AUTOR

LIMITAREA SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

FRAUDA

LITIGII

DATE DE CONTACT


CONDITII DE UTILIZARE

Vizitarea site-ului www.isa.ro si accesarea functiilor oferite de acesta are semnificatia acceptului termenilor si conditiilor specificate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.isa.ro este proprietatea companiei ISA SRL, care are dreptul de a modifica termenii si conditiile detaliate mai jos fara o notificare prealabila catre utilizatorii acestui site.


CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul www.isa.ro apartine companiei ISA SRL si are drept scop prezentarea produselor si serviciilor oferite de companie. Echipa ISA SRL depune toate eforturile pentru ca informatiile site-ului www.isa.ro sa fie actualizate, complete si corecte, insa nu garanteaza corectitudinea sau exactitatea acestora. Imaginile ce insotesc produsele sau serviciile au caracter informativ si pot diferi fata de produsul real in ceea ce priveste aspectul, accesoriile, etc. ISA SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a anumitor produse.


PRETURILE PRODUSELOR SI SERVICIILOR, COMANDA SI LIVRAREA

Pentru informatii referitoare la preturile sau serviciile oferite de ISA SRL, comanda s au livrarea lor, trimiteti va rugam o cerere de oferta, specificand produsele sau serviciile de interes, cat si datele Dvs. de contact.

Pentru software educational, vizitati magazinul online www.isashop.ro.


PROGRAMUL DE LUCRU

Luni-Vineri, in intervalul orar 9:00-17:00 (in afara zilelor nelucratoare si a sarbatorilor legale).


DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.isa.ro este proprietatea companiei ISA SRL si se refera la: continutul grafic (imagini, elemente de grafica Web, butoane, icon-uri, etc), continut audio/video, texte, animatii, scripturi, documentatii postate si orice fel de alte date.

Continutul site-ului www.isa.ro nu poate fi utilizat fara acordul in scris din partea ISA SRL, cu exceptia cazurilor in care exista texte explicative care ofera acest drept clientilor/utilizatorilor site-ului www.isa.ro.


LIMITAREA SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

ISA SRL nu este responsabila si nu garanteaza in nici un fel pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului. ISA SRL nu este responsabila pentru pagube, de orice fel, ce deriva din utilizarea site-ului www.isa.ro, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

ISA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.isa.ro.

ISA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site, direct sau indirect.


SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele furnizate de catre clientii sau vizitatorii site-ului in cadrul comunicatiilor cu personalul ISA SRL sunt utilizate numai in scopuri de identificare, comunicare, prelucrare si livrare comenzi efectuate pe respectivul site. Ele nu vor fi vandute, inchirate sau oferite fara acordul explicit al clientilor.

Prin accesarea site-ului www.isa.ro, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje electronice (e-mail) catre ISA SRL, se considera ca utilizatorul consimte primirea de mesaje din partea www.isa.ro in format electronic.

ISA SRL nu incurajeaza spam-ul si de aceea toate mesajele de e-mail trimise clientilor sunt expediate cu acordul acestora. In orice moment, clientii se pot dezabona de la newsletters si pot solicita ca datele lor sa fie sterse din baza de date a companiei.

ISA SRL nu isi asuma responsabilitate pentru pierderile de orice fel cauzate de erori hardware/software ale echipamentelor de calcul utilizate pe parcursul unei tranzactii, indiferent de natura acesteia. De asemenea nu se garanteaza faptul ca serverul gazda, site-ul sau e-mailurile expediate de pe site-ul www.isa.ro nu contin virusi sau alte module daunatoare.


FRAUDA

Vor fi considerate tentative de fraudare oricare din urmatoarele activitati: orice incercare de a accesa datele personale ale clientilor site-ului www.isa.ro; orice incercarea de a modifica continutul site-ului www.isa.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este gazduit site-ul www.isa.ro.

Orice tentativa de fraudare va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti (utilizatori) si site-ul www.isa.ro, care este proprietatea ISA SRL, va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate aici. Compania ISA SRL isi rezerva drepturl de a modifica continutul acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila a clientilor, inregistrati sau neinregistrati.


DATE DE CONTACT

ISA SRL

Str.Gheorghe Manea nr.15, sector 3, Bucuresti

Tel. 021 3260731, 0731 008077, Fax 021 3234440

E-mail: secretariat@isa.ro


Inceput de pagina ...